Hits for Quiz

En runde med Hits for Quiz kan passe til mange eventer og er et fint vorspiel før resten av kvelden med skåling, allsang og publikums deltakelse.

Vi tilpasser quizen utifra hvem vi holder den for. Normal lengde er to bolker av ca 1 time hver. Vi kan legge til eller ta bort oppgaver/bolker for å justere lengden.

På scenen får du quizmaster, keyboardist, bassist og trommis. Om vi kjører partyband etter quizen tar vi med gitarist også. Vi bruker noen av landets aller beste musikere som til daglig spiller med kjente artister, på teatrene rundt om i Oslo eller jobber på prosjekter som studiomusikere.

Vi kan stå for hele den tekniske riggen, eller deler av den. Vi har behov for lyd i lokalet og på scenen, lyd-person, projector og lerret eller TV.

Spalter

Medley – Bandet spiller et medley av 5 låter der publikum skal finne ut av titlene. (Runde 1)

Lost in Translation – To låter er oversatt og publikum skal finne ut av artist og tittel på låt. (Runde 1)

Bit for Bit – Fire luker som skjuler instrumenter og jokern. Publikum får høre instrumentet bak den første luka de velger og kan få fire poeng om de kjenner igjen sangen. Så åpner vi en luke til, spiller to instrumenter og man kan få tre poeng. Når vi treffer jokern mimes låtens tittel…. eller tegnes. (Runde 1 og 2)

Sjangerbonanza – Publikum får snurre sjangerhjulet som står på scenen og avgjør på den måten i hvilken sjanger bandet spiller neste låt. Kanskje får vi Heal the World som reggae, jazz, gospel, 4/4-dels sjanger, wiener waltz, bandet er drita, rock, country eller en av de andre sjangrene på hjulet. (Runde 1 og 2)

Klisterhjerne – Vi spiller og synger en låt, men utelater en del av verset. Oppgaven er å skrive ned tekstlinjen som mangler, og ikke minst bli med å synge refrenget! (Runde 1 og 2)

Anagram – Publikum får satse poeng på om de klarer å løse kveldens anagramoppgave på fire minutter. Da er bokstavene i en kjent engelsk låt stokka om. f.eks XIOTC = TOXIC (Runde 2)

Hver gang vi møtes – I denne spalten får publikum stemme på Instagram hvilken artist vi skal covre en låt som om vi var. Vi har covret låter som DDE, Ravi, Vazelina, Kaizers, Michael Jackson, Jahn Teigen og mange fler. (Runde 2)

Griserask – Etter kveldens vinner er kåret får publikum løpe opp og synge låta bandet begynner å spille på. Vi gjør fire griserask-låter. Noen ganger synger folk alene, noen ganger flere sammen – og dere kommer på storskjerm ut i lokalet. (Runde 2)